Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 11 in /home/bhobmwri/domains/masternano.ir/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 985 Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 11 in /home/bhobmwri/domains/masternano.ir/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 985 روش تولید صنعتی نانو ذراتی برای افزایش استحکام بتن - نانو صدرا

روش تولید صنعتی نانو ذراتی برای افزایش استحکام بتن

محققان فرانسوی شرکت تکنالیا (Tecnalia) با همکاری چند دانشگاه، اقدام به ارائه روشی با قابلیت تولید صنعتی از نانوذرات توبرموریت کردند. این نانوذرات موجب تسریع سخت شدن بتن می‌شوند.
یافته‌های پژوهشگران امکان‌پذیر بودن توبرموریت (tobermorite) را در دمای ۴۰۰ درجه سانتیگراد به‌صورت علمی نشان میدهد. توبرموریت یک ماده معدنی حاوی سیلیکات کلسیم است که تا پیش از این امکان تولید آن در دمای بالاتر از ۲۰۰ درجه وجود نداشته است. این ماده معدنی موجب دوام بتن‌ می‌شود و تاریخچه استفاده از آن به زمان روم باستان باز می‌گردد.

تولید صنعتی نانو

سنتز نانو ذرات صنعتی

در این مقاله محققان نشان دادند که چگونه می‌توان نانوذرات توبرموریت را با سرعت بالا سنتز کرد. این نانوذرات برای تسریع فرآیند سفت شدن بتن استفاده می‌شود. این گروه تحقیقاتی موفق شدند نانوالیاف توبرموریت را در آب در دمای ۴۰۰ درجه سانتیگراد تولید کنند. علاوه‌بر این، خروجی بهدست آمده ماده‌ای با کیفیت بالاست.
این فناوری براساس اظهارات محققان، یک روش تولید پیشرفته محسوب می‌شود که برای تولید این نانوالیاف به کار می‌رود. نتایج این پروژه برای شرکت‌های فعال در حوزه فناوری‌ نانو اهمیت زیادی دارد؛ چرا که آنها امکان تولید صنعتی این ماده در حجم بالا و کیفیت مطلوب را بهدست می‌آورند.

مزایای سنتز نانو ذرات با سیالات ابر بحرانی

برای شرکت‌ها این فرآیند چند مزیت دارد: مزیت اول آن است که برخلاف روش‌های رایج که چند روز زمان نیاز دارد تا این نانوذرات سنتز شوند، در این روش تنها در مدت ۱۰۰ ثانیه این کار انجام می‌شود. مزیت دوم آن است که این روش از سیالات ابربحرانی استفاده می‌کند که موجب می‌شود نانوذرات کامل‌تری بدست آید.
این مقاله از نظر نشریه Angewandte Chemie به‌عنوان یک پروژه بسیار مهم قلمداد شده‌است. این پروژه توسط شرکت تکنالیا و چند دانشگاه مختلف نظیر دانشگاه باسکو، دانشگاه بوردوکس و ICMCB-CNRS انجام شده‌است.
منبع: محصولات نانو ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما