دارو های ضد میکروبی به عنوان ضد عفونی کننده محلول کلوئیدی نانو ذرات نقره با فرمول های خاص خود ساخت و تولید می گردد.

این مواد نانو ذرات نقره در برنامه های بالقوه کاربردی زیست پزشکی هم دخالت دارند. هم چنین نقش مهمی در فناوری های نانو، به ویژه نانو پزشکی (Nanomedicine) ایفا می کنند.

از دیگر ویژگی های نانو ذرات نقره را می توان به‌ عنوان ماده ای دارویی ضد باکتری برای ضد عفونی کردن کاربرد دارد و می توان از آن استفاده کرد. برخی از کشور ها نانو ذرات نقره را مخلوط با پودر اکسید روی، به‌ منظور ضد عفونی کردن در دارو های ضد ایدز مورد استفاده قرار می دهند.

فروش محلول کلوئیدی نانو ذرات نقره

قیمت محلول کلوئیدی نانو ذرات نقره در بازار تهران

قیمت محلول کلوئیدی نانو ذرات نقره در بازار تهران

نانو ذرات نقره به‌ عنوان ماده ای آنتی باکتریال و آنتی‌ ویروس استفاده می شود. اضافه کردن %۰٫۱ از پودر آنتی باکتری نانو کلوئید ذرات نقره، می تواند نقش مهمی در سرکوب و از بین بردن ده ها گونه میکرو ارگانیسم بیماری زا مانند اشرشیا ، کلییا ، استا ، فیلوکوکوس،  اورئوس داشته باشد.

نانو ذرات نقره را می توان به‌عنوان یک ماده ضد عفونی کننده جدید که دارای طیف گسترده، بدون مقاومت، عاری از اثراتpH، ضد باکتری، با دوام و بسیاری از خواص دیگر است، به‌طور گسترده ای در پزشکی، ساخت پارچه های صنعتی و تجهیزات مراقبت های پزشکی و بهداشتی استفاده کرد.

افزودن نانو ذرات نقره به‌ عنوان ماده آنتی‌باکتریال و یا برای پوشش دهی ضد خوردگی رنگ به‌راحتی می‌ تواند در ساخت و حفظ آثار مورد استفاده قرار گیرد.

تولید کنندگان وسایل خانگی نیز می توانند از خواص ضد باکتریایی نانو ذرات نقره استفاده کنند، مثلاً استفاده در یخچال و فریزر، تهویه هوا و ماشین لباسشویی. سایر کاربرد های نانو ذرات نقره در حال حاضر شامل اسباب بازی، پوشاک، ظروف نگهداری مواد غذایی، ماسک صورت، فیلترHEPA و مواد شوینده لباس است.

نانو ذرات نقره به‌طور گسترده برای سیم کشی، کپسوله سازی و اتصال در صنعت میکرو الکترونیک استفاده می شود. نانو ذرات نقره می تواند تا حد زیادی در افزایش سرعت و بازده واکنش شیمیایی مؤثر باشد، مانند اکسیداسیون اتیلن. هم چنین کاربرد بیولوژیکی نانوذرات نقره، در رنگرزی سلول و تشخیص بیماری های ژنی است.

نانوذرات نقره در حضور ساکارید ها و آمونیاک (NH3) در محدوده غلظت از ۲-۱۰ تا ppm3 برای تولید یک سنسور نوری برای NH3 در محلول های آبی سنتز شدند.

آمونیاک روی ویژگی های نانو ذرات به دست آمده به روش وابسته به غلظت که توسط آنالیز جذب UV-vis و مشاهدات TEM تعیین می شود، تأثیر می گذارد.

تجزیه و تحلیل ساختاری و مورفولوژیکی پایه ای برای تولید یک سنسور بدون برچسب رنگ سنجی برای آمونیاک را فراهم می کند.  به طور کلی، رزونانس پلاسمون سطح با افزایش غلظت آمونیاک افزایش می یابد، اگرچه روند عملکردی در کل غلظت آمونیاک مورد بررسی یکسان نیست.

سه محدوده مختلف مشخص شده است: غلظت آمونیاک بسیار کم از ۰٫۰۱ تا ۰٫۲ ppm، غلظت بالای آمونیاک از ۲۰ تا ۳۵۰ ppm و ، از همه مهم تر، محدوده متوسط یا فیزیولوژیکی آمونیاک از ۰٫۵ تا ۱۰ ppm. منابع مهم آمونیاک شامل کود های مصنوعی، اقیانوس ها، سوزاندن زیست توده، تجزیه گیاهان، زمین های طبیعی و صنایع شیمیایی است.

آمونیاک هم چنین یک ترکیب آلی است که به طور طبیعی توسط متابولیسم انسان از طریق چرخه اوره تولید می شود. هایپرامونمی (سطح بالای آمونیاک خون) با اختلال عملکرد کلیه یا کبد همراه است، همچنین با شرایط استرس، مانند عملکرد های ورزشی، در جایی که سطح آمونیاک در خون می تواند افزایش یابد و از غلظت آمونیاک در هوا بیش تر شود. این مربوط به متابولیزه شدن مجدد کراتینین و اوره به آمونیاک است که منجر به افزایش غیر طبیعی سطح آمونیاک در خون می شود.

بدیهی است که تشخیص اولیه نه تنها برای بهبود پیش آگهی بلکه برای جلوگیری از پیشرفت بیماری های جدی بسیار مهم است. نظارت بر مولکول های فرار در یک مایع با ایجاد روش هایی برای تشخیص گونه های شیمیایی در خود سیال می تواند به طور مؤثر حل شود. این روش مزایای مختلفی دارد، از جمله آن می توان به حداقل مدیریت مایعات و از این رو قابلیت اطمینان بیش تر نتیجه اشاره کرد.

روش های تحلیلی زیادی برای تشخیص آمونیاک وجود دارد. تجزیه و تحلیل الکترو شیمیایی، کروماتو گرافی گازی، ایمونواسی، کروماتو گرافی با لایه نازک، کروماتو گرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) روش های اصلی هستند که تاکنون مورد استفاده قرار گرفته است تا بتوان برای تعیین قابل اعتماد سطح NH3 تعیین کرد.

با این حال، تکنیک های فوق الذکر دارای مشکلات و معایبی مانند نیاز به الکترود، توسعه پتانسیل های سطحی و نوسانات آمونیاک است.  برخی از روش ها نسبتاً کند بوده و یا به تجهیزات گران قیمت احتیاج دارند. بنابراین، نیاز به یک روش سریع، دقیق، ساده و ارزان برای تشخیص NH3 ضروری است.

نانو ذرات فلزی و به ویژه نانو ذرات نقره (AgNPs) به دلیل خصوصیات نوری و الکتریکی عجیب و غریب آن ها اغلب برای کاربرد های تحلیلی در نظر گرفته می شوند.

خاصیت رزونانس پلاسمون سطح (SPR) نانو ذرات فلزی برای استفاده از محلول های کلوئیدی در زمینه سنسور ها بسیار مفید در نظر گرفته می شود.

خواص نوری از نانو ذرات طلا و نقره در منطقه UV-vis (200-800 نانومتر) به خوبی شناخته شده است. به عنوان نمونه، اوج جذب SPR نوری از ویژگی های محلول های نانو ذرات فلزی کلوئیدی است.  موقعیت دقیق حداکثر جذب و شکل قله به اندازه، شکل و فاصله بین ذرات نانو ذرات بستگی دارد، بلکه به محیط اطراف و تعداد نانو ذرات متقابل نیز بستگی دارد.

خصوصیات نوری نانو ذرات به محققان اجازه داده است تا روش های جدید تشخیصی را تولید کنند که برای اندازه گیری های رنگ سنجی بسیار مؤثر است.

یک محلول کلوئیدی از نانو ذرات نقره برای یک سنسور رنگ سنجی برای تری تیلامین تهیه شد. تاکنون بسیاری از نویسندگان از تأثیر آمونیاک بر سنتز نانو ذرات نقره در محلول های کلوئیدی گزارش کرده اند. به طور خاص، کنترل و تثبیت سنتز نانو ذرات با افزودن آمونیاک در محلول های کلوئیدی امکان پذیر است.

همچنین شناخته شده است که آمونیاک با یون های نقره واکنش نشان می دهد و به [Ag (NH3) 2] + [19–۲۱] می دهد، یک اکسیدان ضعیف قادر به کاهش میزان کاهش است. هنگامی که مجتمع های بسیار پایدار بین کاتیون های نقره و آنیون های آمونیاک تشکیل می شوند، تشکیل نانو ذرات نقره مهار می شود.

به نظر می رسد نتایج اخیر با گزارش های قبلی درباره نقش آمونیاک مخالف بوده و نشان می دهد افزایش شدت رزونانس پلاسمون نانوذرات نقره در حضور آمونیاک سنتز می شود. از طرف دیگر، وجود گلوکز به عنوان ماده کاهش دهنده باعث سنتز نانو ذرات نقره می شود. افزودن آمونیاک می تواند سینتیک سنتز نانو ذرات نقره را بهبود بخشد و اکسید شدن گروه های هیدروکسی در گلوکز را بهبود بخشد و باعث کاهش سریع نقره در محلول شود (۲Ag + + R2CH-OH + 2OH− → R2C = O + 2H2O +  ۲Ag) اخیراً نانو ذرات نقره (AgNPs) را با استفاده از عصاره گلبول های ترمینالیا سنتز کرده و یک حسگر نوری برای شناسایی آمونیاک محلول در آب به دست آورده اند.

کار فوق با نتیجه جالب نتیجه گیری می کند که شدت SPR و غلظت آمونیاک به طور خطی در محدوده مورد بررسی از ۰ (شاهد) تا ۱۰۰ ppm در ارتباط هستند. در این مقاله نقش آمونیاک در سنتز نانو ذرات نقره را مورد بررسی قرار داده ایم، موضوعی بحث برانگیز که در آثار منتشر شده تا کنون کاملاً روشن نشده است.  از آنجا که نتایج نشان می دهد وابستگی رزونانس پلاسمون به غلظت NH3 ، ما توسعه حسگر نوری NH3 “سیال” را پیشنهاد می کنیم.

شایان ذکر است سیستم تجزیه و تحلیل شده، آمونیاک موجود در محلول نقره کلوئیدی در مقایسه با سیستم های فیزیولوژیکی آمونیاک در مایعات ارگانیک (خون یا ادرار) بسیار ساده است.

با این حال، این مطالعه مقدماتی است برای حل مشکل گونه های مداخله، به عنوان مثال پروتئین ها، آنزیم ها و نمک های معدنی.  ما تأکید کردیم که محلول های AgNPs کلوئیدی با استفاده از گلوکز و سوکرالوز به عنوان عوامل کاهش دهنده و کاهش دهنده، سنتز می شوند، رنگ آن ها را از زرد کمرنگ به نارنجی تغییر داده و با افزایش غلظت NH3 SPR افزایش می یابد.

تجزیه و تحلیل دقیق مورفولوژیکی و ساختاری محلول های کلوئیدی بدست آمده تعامل ذرات نقره با آمونیاک را توضیح می دهد. در اصل این کار یک استراتژی سریع، قابل اعتماد و کم هزینه برای تشخیص حضور آمونیاک محلول در مایعات در طیف گسترده ای از غلظت از ۱۰-۲ تا ppm 103 توصیف می کند.

برای تأکید بهتر ویژگی های سطوح مختلف آمونیاک، دامنه مورد تجزیه و تحلیل به سه محدوده مختلف تقسیم می شود: غلظت کم آمونیاک از ۰٫۰۱ تا ۰٫۲ ppm ، غلظت بالای آمونیاک از ۲۰ تا ۳۵۰ ppm و به ویژه غلظت آمونیاک متوسط یا فیزیولوژیکی  ۰٫۵ تا ۱۰ ppm. نتایج و بحث برای تجزیه و تحلیل نقش آمونیاک بر روی خواص نوری محلول های کلوئیدی نانو ذرات نقره، طیف جذب اشعه ماوراء بنفش به دست آمده از محلول کلوئیدی بدون آمونیاک و از محلول های حاوی ۰٫۰۱ ، ۰٫۱ ، ۱ ، ۵ ، ۱۰ ، ۱۰۰ ، ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ ppm آمونیاک. قله در حدود ۴۰۰ نانومتر به دلیل SPR الکترون ها در باند رسانای نقره است و نشان دهنده تشکیل کلوئید های نقره ای با ابعاد نانومتر است. آمونیاک طیف جذب اشعه ماوراء بنفش را به صورت وابسته به غلظت تنظیم می کند و تشکیل نانو ذرات نقره را کاتالیز می کند.

اندازه، شکل و عملکرد سطح نانو ذرات می تواند به شدت بر روند طیفی باند پلاسمون نانو ذرات نقره تأثیر بگذارد [۲۸-۲۹]، مشخصات اوج پلاسمون تغییر نمی کند در حالی که غلظت آمونیاک افزایش می یابد، به جز غلظت آمونیاک بسیار پایین همان طور که در زیر مورد بحث قرار خواهد گرفت.

این مشاهده ما را بر آن داشت تا فقط غلظت نانو ذرات را علت تغییر شدت باند پلاسمون نانو ذرات نقره در نظر بگیریم، SPR در ارتفاع افزایش می یابد، گسترده تر می شود و با افزایش غلظت NH3 از ۰ به ۱ ppm افزایش می یابد.

افزایش بیش تر غلظت NH3 (از ۱ تا ۱۰۰ ppm) باعث کاهش چشمگیر عرض SPR و افزایش شدت می شود. پس از آن فرایند اشباع با رسیدن غلظت آمونیاک به ppm 1000 می رسد. آمونیاک بر تعداد و خصوصیات مورفولوژیکی نانو ذرات نقره تأثیر می گذارد.

برای توصیف بهتر از خصوصیات نوری نانو ذرات نقره، ترسیم شدت SPR به عنوان تابعی از غلظت NH3 همانطور که در شکل ۲ نشان داده شده است مفید است.

شدت جذب با غلظت NH3 افزایش می یابد و هنگامی که غلظت از ۱۰۰ ppm بیشتر شود اشباع می شود. به منظور به دست آوردن اطلاعات آماری و تعیین اندازه نانو ذرات، تصاویر TEM که از ۵۰ ناحیه به طور تصادفی انتخاب شده اند، با استفاده از نرم افزار “میکروگرافی دیجیتال” با استفاده از نرم افزار گاتان پردازش و داده ها در هیستوگرام گزارش شده است به این ترتیب، بیش از ۲۰۰ ذره برای هر نمونه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و نتایج به دست آمده از نظر آماری معنی دار است.

از تجزیه و تحلیل نتایج می توان دریافت که در غلظت های کم آمونیاک (از ۰ تا ۱ ppm) قطر متوسط نانو ذرات با غلظت افزایش می یابد و توزیع آن به سمت یک توزیع تئوری گاوسی تکامل می یابد. از ۱ تا ۱۰۰ ppm اندازه متوسط نانو ذرات تغییر نمی کند، اما تعداد نانو ذرات به طور قابل توجهی افزایش می یابد.

افزایش بیش تر غلظت آمونیاک منجر به تعداد بیش تر نانو ذرات نمی شود. الگو های پراش توصیف کمی از ساختار نانو ذرات ما ارائه می دهند: حلقه های ناپیوسته با لکه ها و با شدت کم از مناطقی با تعداد نسبتاً کمی از نانو ذرات سرچشمه می گیرند.  با افزایش نانو ذرات در منطقه انتخابی، حلقه های پراش تا رسیدن به سطح اشباع مداوم و شدیدتر می شوند.

این اطلاعات را می توان با استفاده از نرم افزار PASAD سنجید: پروفایل های پراش پراکنده پس زمینه در کل دنباله الگو های پراش ضبط شده از نمونه های ما در شکل ۵ نشان داده شده است. مشخصات به دست آمده بدون افزودن آمونیاک قله های پراش بسیار گسترده با  شدت بسیار ضعیف  افزودن آمونیاک منجر به ایجاد قله های پراش می شود که وابسته به غلظت آن هستند، به طور فزاینده ای شدید و به خوبی قابل شناسایی هستند.

تا زمانی که در غلظت حدود ۱۰۰۰ ppm، اشباع مشاهده شود: شدت قله های پراش ثابت است. به همبستگی افزایش شدت اوج رزونانس پلاسمون با افزایش غلظت نانوذرات نقره در محلول های کلوئیدی امکان پذیر است.

افزایش جذب به طور خطی به غلظت NH3 بستگی ندارد.  به طور خاص، همانطور که در شکل ۲ نشان داده شده است، در ابتدا ، با افزایش غلظت NH3 تا حدود ۰٫۵ ppm، جذب ضعیف افزایش می یابد، سپس با افزایش غلظت NH3 به طور تقریبی ۱۰۰ ppm ، جذب به شدت افزایش می یابد.

غلظت آمونیاک، افزایش جذب بسیار ضعیف می شود. رفتار مشاهده شده در شکل ۲ با مورفولوژی و تعداد نانو ذرات مشخص می شود.  هنگامی که از ساکارید ها فقط به عنوان عامل کاهش دهنده و نگهدارنده استفاده می شدند، نانو ذرات نقره به دست آمده از پایداری کمتری برخوردار بوده و تجمع رخ می دهد.  آمونیاک باعث افزایش پایداری AgNP ها به روش وابسته به غلظت می شود. چندین مجموعه آزمایش برای تعیین نقش آمونیاک در روند کاهش نقره انجام شد.

به طور خاص، نتایج توسط یک مدل جنبشی مرتبه اول تفسیر می شود  همان طور که انتظار می رود، نتیجه نهایی به غلظت NH3 و زمان واکنش بستگی دارد. نتایج به دست آمده بسیار مطابق با مدل جنبشی است.

جذب (ABS) باند رزونانس پلاسمون مربوط به حجم حجم نانو ذرات موجود در محلول کلوئیدی به عنوان تابعی از زمان واکنش (t) است.

پروتکل برای سنجش آمونیاک: سنتز محلول بذر کلوئیدی AgNP اولین گام در تشخیص آمونیاک را نشان می دهد.

بذر های AgNP با استفاده از یک روش گرمابی سازگار با محیط زیست تهیه شده است که از ساکارالوز به عنوان تثبیت کننده و گلوکز به عنوان ماده کاهش دهنده استفاده می کند.  به طور خلاصه ، ۲ گرم α-D- گلوکز و ۲ گرم ساکارالوز در ۱۰۰ میلی لیتر آب فراصوت حل شدند.  محلول تا ۹۰ درجه سانتی گراد گرم می شود ، سپس ۲٫۵ میلی لیتر از محلول آبی AgNO3 (C = 10-2 M) اضافه می شود و محلول در ۵ درجه در این دما به مدت ۵ دقیقه تا زمانی که زرد کم رنگ شود ، حفظ می شود، که این نشان دهنده شکل گیری است.

دانه های AgNPs.  محلول کلوئیدی با دانه های تازه تشکیل شده پایدار نیست. برای جلوگیری از تشکیل نانوذرات نقره، لازم است به طور ناگهانی دما تا ۵۰ درجه سانتیگراد کاهش یابد. محلول کلوئیدی به دست آمده در ویال ۲۵ میلی لیتری داده شد. سرانجام، غلظت های شناخته شده از ۰ تا ۲۰۰۰ ppm به هر ویال آمونیاک اضافه شد.

ویال های حاوی آمونیاک به مدت ۳۵ دقیقه در دمای ۹۰ درجه سانتی گراد گرم و نگهداری شدند. در تمام آزمایشات، آمونیاک ظرف ۶۰ دقیقه پس از تشکیل بذر به محلول های کلوئیدی اضافه شد.  محلول نهایی کلوئیدی بسیار پایدار است: منحنی های جذب نوری حداقل برای پنج روز بدون تفاوت قابل توجهی تولید مثل می شود.

خصوصیات اسپکتروسکوپی و مورفولوژیکی نانو ذرات نقره کلوئیدی در زمان های مختلف واکنش (از ۰ تا اشباع) و در غلظت های مختلف آمونیاک مورد بررسی قرار گرفتند.  محلول های آبی حاوی AgNO3 و افزایش غلظت آمونیاک به عنوان مرجع مورد استفاده قرار گرفت.

محلول کلوئیدی نانو ذرات نقره به دلیل ویژگی های اعم از فیزیکی و شیمیایی که دارد در زمینه های مختلف مورد استفاده قرار گرفته است. قیمت محلول کلوئیدی نانو ذرات در بازار تهران بسیار مناسب است. و این قیمت اگر به صورت عمده فروشی خریداری شود قیمت کم تری خواهد یافت.

خرید محلول کلوئیدی به صورت عمده

نانو کلوئید بسته بندی شده و به صورت محلول و پودری قابل دسترسی است. این مواد اگر با کیفیت باشند رنگشان روشن است و قبل از استفاده نیازی به تکان دادن ندارند.

درصورتی که مواد شرایط  کیفی را داشته باشند، می توان آن ها را به مدت یک سال نگهداری کرد به طوری که به منظور حفظ کیفیت و ماندگاری آن، در مکان تاریک و خنک و به دور از اشعه فرا بنفش نور خورشید در بطری های کهربایی قرار داده شود.

این در حالی است که ظرف های از جنس پلاستیک برای ذخیره کردن نانو ذرات اصلا مناسب نیست زیرا مواد پلاستیکی داخل ظرف با نقره محصول واکنش نشان می دهد و با تغییر محصول طی زمان، کیفیت آن را پایین می آورد.

از طرف دیگر، نانو کلوئید های نقره باید از منجمد شدن دور بمانند.  چرا که نقره فلزی محتوی آن کلوخه شده و در نهایت کیفیت اولیه خود را از دست می دهد. خریدار محلول کلوئیدی می تواند بهترین محلول کلوئیدی را به صورت تجارت اینترنتی محلول کلوئیدی با قیمت بسیار مقرون به صرفه خریداری کند.

فروش محلول کلوئیدی نانو ذرات نقره صادراتی

فروش محلول کلوئیدی نانو ذرات نقره صادراتیاین خصوصیات به طور کلی شامل ویژگی های الکتریکی، حرارتی، خاصیت چکش خواری، نوری، و هدایت الکتریکی و گرمایی بالا است. این ذرات فلزی به صورت مشخصی منحصر به فرد هستند و به دلیل نسبت بزرگ سطح به حجم خود، می توانند ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، و بیولوژیکی خود را به میزان قابل مشاهده ای تغییر دهند.

نانو کلوئید های نقره تولید شده بیولوژیکی با عملکرد، حلالیت، و پایداری بالا دارند. فروش این محلول صادراتی با استقبال زیادی همراه است و هم اکنون بهترین کیفیت از آن ها در بازار صادرات به فروش می‌رسد.

کلویید نانو نقره، خلوص ۹۹%Nano-Ag(Liquid) 500 ppm ۵-۸nm

۱liter/130

نانو کلوئید نقره Nano-Ag(Liquid) 1000ppm ۵-۸nm

۱liter/160

محلول نانو نقره Nano-Ag(Liquid) 2000ppm ۵-۸nm

 ۱liter/200

نانو نقره کلوئیدی Nano-Ag(Liquid) 3000ppm ۵-۸nm

 ۱liter/250

نانو نقره کلوییدی  Nano-Ag(Liquid) 4000ppm ۵-۸nm

 ۱liter/320

نمایندگی پخش و فروش محلول کلوئیدی نانو ذرات نقره

فروش انواع ذرات نانو نقره به صورت محلول های کلوئیدی با خواص بسیار آلی آنتی بیوتیکی در نمایندگی های مجاز فروش می باشد و با قیمت باور نکردنی به مشتریان گرامی عرضه می شود.

نانو ذرات ایرانی از کیفیت بالایی برخودار می باشند که کاربرد زیادی در حوزه پزشکی دارد. بازرگانی نانو ذرات نقره ای با کیفیت ایرانی نظارت ویژه بر تولید و قیمت آن ها دارد تا بهترین آن ها را به مردم عرضه نمایند.

از نانو ذرات برای تولید دارو های ضد میکروبی و شیمی درمانی مورد استفاده قرار می گیرد. از آن ها برای میکروب زدایی آب نیز استفاده می کنند که بسیار حائز اهمیت است.

بازرگانی وظیفه تجارت نانو ذرات نقره ای را نیز بر عهده دارد که بعضی از انواع آن را از کشور های دیگر وارد و بعضی ها را صادر می کنند.

مرکز تولید انواع محلول کلوئیدی نانو ذرات نقره

مرکز تولید انواع محلول کلوئیدی نانو ذرات نقرهمراکز تولید انواع محلول کلوئیدژ نانو ذرات نقره را با بهترین کیفیت و کاربردی ترین جنس در قیمت مقرون به صرفه عرضه می کنند یکی از مهم ترین این نوع ها آلیاژ نقره و اکسیداسیون هم افزایی کربن مونو اکسید است که حمایت حوزه های سیلیس بی اثر و کاهش دهنده رنگ است همچنین حمایت نانو ذرات مزوپور ایروژول و اکسیداسیون انتخابی بنزن می‌باشد و در شیمی درمانی و پیشبرد دارو درمانی با مقاومت چندگانه دارویی کارایی دارد.

صادرات محلول کلوئیدی نانو ذرات به قیمت عمده

صادرات محلول کلوئیدی نانو ذرات به صورت عمده اغلب قیمت مقرون به صرفه ای همراه است. فروش عمده به دلیل کاهش هزینه های جانبی قیمت ارزان تری دارد و می توان تنوع بیش تری از محصول را داشته باشیم.

بهترین برند محلول کلوئیدی نانو ذرات

بهترین برند محلول کلوئیدی نانو ذراتبرند های زیادی وجود دارند که محلول کلوئی نانو ذرات را عرضه می کنند. در این بین فروش محلول کلوئیدی نانو توسط بهترین برند ها اغلب با موفقیت و استقبال زیادی در بازار های داخلی و خارجی برخوردار است.

برند هایی که کیفیت و قیمت هایشان اکثریت بازار داخلی و حتی خارجی را به خود جلب کرده اند، فروش بیش تری دارند.

1 دیدگاه

  • این نانو برای داروی ضد باکتری و برای ضد عفونی کردن کاربرد داره
    تولید کنندگان وسایل خانگی هم میتونن از اون استفاده کنن
    برای سیم کشی هم از آن استفاده میکنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *